Fand Rekrytering

Vi är fast beslutna om att Fand ska bli det mest rekommenderade rekryteringsföretaget i Sverige – inom vår nisch. Vi har kommit en bit på vägen sedan starten 2020 och jobbar ihärdigt vidare med utveckling av vår tjänst, relationer, nätverk och vår kultur för att komma närmare vårt mål.

Fand bygger på att vara ett inkluderande företag där du som rekryteringskonsult tar ett helhetsansvar. På så sätt får våra kunder en förtroendefull relation till en expert som utför uppdraget, snarare än ett stort team utan ansikte. Detta är en direkt väg till tydlig kommunikation, snabbare beslut och ett starkare partnerskap.

Namnet Fand kommer från den mytologiska gudinnan Fand som stod för ”Glädje”. Vi har en stark övertygelse om att arbetsglädje uppstår när vi får ta ansvar och känna meningsfullhet i det vi gör. Det är mycket viktigt för oss personligen och det är diskussioner vi för på dagliga basis med våra kandidater.

“Fand har varit en mycket värdefull partner för oss vid flertalet nyckelrekryteringar. Deras förmåga att träffa rätt sticker ut mot andra aktörer jag arbetat med.”

Daniel Djurdjevic

VD, Chimi AB

Vårt team

En bra match. Det är vårt jobb och så blev även vi till. Julia med bakgrund från personalvetenskap och psykologi. Mikael med bakgrund som civilekonom på storbank. Tillsammans har vi över 15 års erfarenhet av rekrytering och interim.

Julia Ternhem

Personalvetare & Grundare

Ansvarig: Fand Interim

+46 70-333 76 84

Mikael Schmidt

Civilekonom & Partner

Ansvarig: Fand Rekrytering

+46 76-022 21 91

Lyhörda.

Snabba.

Personliga.

Professionella.

sv_SE