Snabb leverans av expertis för tillfälliga behov

Interim Management

Har du ett specifikt projekt som kräver särskild kompetens? Vi har ett kraftfullt nätverk av proffskonsulter för att erbjuda rätt expertis för just er förändring eller projekt. Konsulter från vårt nätverk kan leverera i uppdrag som ställer hög krav på utveckling, implementering, processkartläggning eller projektledning. Nätverket är enbart bestående av erfarna ledare och specialister med gedigna referenser på sina respektive områden.

Bemanning

När du behöver hyra in kompetens för att täcka ett kommande eller akut behov. Föräldraledighet? Omorganisation? Arbetstopp? Vi kan bemanna ditt behov genom vårt kvalitetssäkrade nätverk på rekordtid. Konsulterna är redan intervjuade, du får en presentation av tillgängliga konsulter inom 24 timmar. Självklart erbjuder vi kompetenstester, ansvarsförsäkring och gedigna referenskontroller. Det går snabbt men måste gå rätt till.

Snabbhet och kvalité

Två ord som ofta går stick i stäv, men nyckeln till framgång inom interim. Vårt omfattande nätverk ger oss snabb tillgång till kvalificerade konsulter. Vi går igenom hundratals profiler med rätt bakgrund för ditt uppdrag och kan snabbt sålla fram vilka som är tillgängliga. Vi presenterar alltid konsulter inom 24 timmar, oftast snabbare. Alla konsulter som presenteras genom Fand är på förhand är intervjuade och kvalitetssäkrade av oss – så vet vi redan vilka kompetenser konsulten behärskar. Det kallar vi för kvalité.

Tester & kontroller

Kompetenstester

Vi erbjuder flertalet kompetenstester och utformning av case

Psykometriska tester

Beprövade och forskningsbaserade profilbedömningar

Bakgrundskontroll

Vi utför gedigen referens- och bakgrundskontroll

sv_SE